GRENKE online

 
 

Seminarer

Seminarer 2019

Seminar om virksomhedens digitale kropssprog

 

Tilmeld dig!

Få information om GRENKE og leasing – tilmeld dig GRENKE Magasin her.

 

GRENKE Magasin

 

Kontakt os

SALG - Herlev

Telefon: 44 52 88 10

Mail: service.koebenhavnanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

SALG - Aarhus

Telefon: 44 52 88 30

Mail: service.aarhusanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk 

SALG - Odense

Telefon: 44 52 88 40

Mail: service.odenseanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

SALG - Køge

Telefon: 80 71 94 00

Mail : service.kogeanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk


ADMINISTRATION
Henvendelser vedr. eksisterende aftaler eller spørgsmål til din faktura bedes sendt skriftligt sammen med dit aftalenummer.
Mail: adminanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

Telefontid: kl. 9-15

 

Betalelig mobilitet

Gilles Christ, CSO GRENKELEASING AG

Mobilitet er en af samfundets store bedrifter. Og i erhvervslivet er mobilitet ikke længere et spørgsmål om valg, men derimod en grundlæggende nødvendighed. Hvis du ikke er mobil på mange områder, bliver du straffet af markedet og overhalet af mere mobile konkurrenter. 

 

Ét aspekt af denne mobilitet i erhvervssammenhæng er også at følge nye udviklinger, afprøve dem for at se, om de kan bruges i din egen virksomhed og derefter reagere hurtigt, når du har taget din beslutning. Det er noget, som mange virksomheder nu skal i gang med i forbindelse med tabletcomputere. Meget af det, der før skulle en traditionel stationær pc eller notebook til at klare, kan nu også klares med en tablet – og med en tablet opnår du klare fordele, hvad angår bekvemmelighed. Ikke desto mindre ser vi, at små og mellemstore virksomheder i særdeleshed er i tvivl om, hvorvidt de skal følge denne tendens – og hvad det rigtige finansieringsprodukt eller den rigtige løsning er. Det kan man egentlig godt forstå. En omfattende teknologisk forandring er en strategisk beslutning, der skal være velgennemtænkt. Kan tablets erstatte notebooks i en virksomhed? Eller bør de være et supplement til de notebooks, som virksomheden allerede har, idet de i nogle tilfælde kan vise sig at være værdifulde og skabe en produktivitetsstigning eller en forbedret kundepræsentation eller kundekommunikation? Salg er et område, hvor håndholdte computere virkelig har vundet indpas. Salgsmedarbejdere er konstant på farten, og en tablet er et ideelt redskab til at få adgang til oplysninger, når salgsmedarbejderen holder møder med kunder på deres kontor, eller til indtastning af ordrer.

 

Ligesom næsten alle andre komponenter i den tekniske infrastruktur kan tablets leases, hvilket gør udskiftningen eller suppleringen af IT-udstyr langt mere overskueligt set fra et økonomisk synspunkt. Vi er en pålidelig finansieringspartner med 35 års erfaring, som – også takket være indbytningsmuligheden – tilbyder små og mellemstore virksomheder den fleksibilitet, de behøver for at kunne reagere hurtigt på sådanne it-tendenser. For vi ser det naturligvis som en vigtig del af vores arbejde hele tiden at holde øje med markedstendenserne og hurtigt at udvikle gennemtænkte løsninger, så vores kunder kan gribe de nye muligheder.

 

Hvis du vil læse mere omkring fart, kan du læse to artikler mere her:

Interview med Ruben Hansen