Få et leasingtilbud

 

GRENKE Magasin

 

GRENKE online

 
 

Kontakt os

SALG - Herlev

+45  44 52 88 00

 service.koebenhavnanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

SALG - Aarhus

+45 44 52 88 30

 service.aarhusanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk 

SALG - Odense

+45 44 52 88 40

service.odenseanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

SALG - Køge

+45 80 71 94 00

 service.kogeanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk


ADMINISTRATION 
adminanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

Telefontid: kl. 9-15

+45 44 52 88 10

 

Håndholdt fleksibilitet

Ruben Hansen, Filialchef i København

Det er nemt at få øje på fordelene ved tablets. Ruben Hansen som er tidligere filialchef i København forklarer, hvorfor det er umagen værd også for små og mellemstore virksomheder at investere i mobile hjælpemidler.

»Ruben, tog du toget på arbejde i dag?

Nej. Hvorfor?

»Fordi det især er der, du kan se, at flere og flere forretningsfolk bruger tablets – det er i hvert fald sådan, vi oplever det...

Det kan jeg godt bekræfte, selvom jeg tog min bil på arbejde i dag. Tablets giver jo en virksomhed og dens medarbejdere en stribe fordele: De starter op med det samme og giver dig hurtig og nem adgang til e-mails, præsentationer eller andre vigtige data, selv når du er på farten.

»Ikke desto mindre er specielt små og mellemstore virksomheder tilbageholdende med at bruge tablets. Hvordan kan det være?

Der er altid en vis grad af skepsis, når ny teknologi introduceres – det er forståeligt og helt normalt. Selvom mange forretningsfolk har opdaget fordelene ved tablets, vægrer de sig specielt ved at skulle betale en høj investeringsomkostning. Og det er derfor, vi tilbyder en løsning, der sikrer, at virksomhederne forbliver fleksible i enhver henseende.

» Hvad betyder fleksibel i denne sammenhæng?

Vi leaser tablets, hvor anskaffelsesværdien går fra 2.500 kr og opefter. Så behøver virksomhederne ikke mere bekymre sig om høje indkøbsomkostninger. De får præcis det tabletudstyr, de har brug for. De kan for eksempel springe på den mobile tidsalder med bare et par enkelte tablets i første omgang, afprøve anvendelsesmulighederne og gradvist tilpasse deres forretningsprocesser i retning af mobile enheder. Desuden giver de faste leasingydelser virksomhederne den bedst mulige sikkerhed i planlægningen af deres opfølgningsomkostninger.

» Men hvor fleksibel er en virksomhed, hvis den er bundet til én teknologi eller endda én bestemt enhed? Uanset om det drejer sig om Apple, Microsoft, Samsung eller Google, så synes de intervaller, som nye tablets kommer på markedet med, at blive kortere og kortere...

Det er netop én af styrkerne ved vores leasingmodel: leasing giver dig mulighed for at følge en tendens, men til en lav omkostning. Virksomheden er ikke bundet til ét bestemt produkt på lang sigt og er sikker på altid at være på forkant med teknologien. Individuelle enheder kan udskiftes i hele den pågældende kontrakts løbetid, uden at ydelserne ændres. Og når teknologien løber videre, har virksomheden mulighed for at få nye enheder. I sidste ende betyder det ikke så meget for os, om virksomheden vælger tablets med et Apple-logo, sølvfarvede eller sorte, store eller små minicomputere. Det, der betyder noget, er resultatet: tablets gør virksomheder mere mobile. Det er det samme med, hvordan jeg kommer på arbejde. I øjeblikket tager jeg bilen – men i tilfælde af et skift i vejret eller trafikale ændringer, er jeg fleksibel nok til at skifte til cykel eller tog. Hovedsagen er, at jeg kommer sikkert frem til kontoret.

Hvis du vil læse mere omkring fart, kan du læse to artikler mere her:

Interview med Gilles Christ