GRENKE Magasin

 

GRENKE online

 
 

Seminarer/Events

 

Tilmeld dig!

Få information om GRENKE og leasing – tilmeld dig GRENKE Magasin her.

 

Kontakt os

SALG - Herlev

Telefon: 44 52 88 10

Mail: service.koebenhavnanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

SALG - Aarhus

Telefon: 44 52 88 30

Mail: service.aarhusanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk 

SALG - Odense

Telefon: 44 52 88 40

Mail: service.odenseanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

SALG - Køge

Telefon: 80 71 94 00

Mail : service.kogeanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk


ADMINISTRATION
Henvendelser vedr. eksisterende aftaler eller spørgsmål til din faktura bedes sendt skriftligt sammen med dit aftalenummer.
Mail: adminanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

Telefontid: kl. 9-15

 

Fra vision til virksomhed.

Iværksættere er også altid visionære: Wolfgang Grenke identificerede i 1978 et hidtil uopdyrket marked for leasing til kontorkommunikation og grundlagde sit enkeltmandsfirma GRENKE i Baden-Baden. Hermed startede en succeshistorie, der hele tiden får nye kapitler.


Det første år tog han sammen med to medarbejdere vare på 21 specialforretninger og 198 leasingaftaler. Men allerede dengang opdagede han et uopdyrket marked med et enormt potentiale i forbindelse med leasing af it- og kontorudstyr, dvs. objekter med relativt lave anskaffelsesomkostninger (small-ticket-it-leasing).

 

I 1990 var GRENKE en af de første leasing-virksomheder, der grundlagde en retligt selvstændig filial i det daværende Østberlin. I de følgende seks år kom der yderligere otte filialer til i Tyskland og - som et første skridt ud over landegrænserne - i Østrig. Hurtigt bredte GRENKE's engagement i Europa sig til Schweiz, Frankrig, Holland og Italien.


I december 1997 blev firmaet omdannet til et aktieselskab, og i april 2000 blev selskabet noteret på børsen. Siden marts 2003 har GRENKE været optaget på SDAX. Virksomheden har under hele udviklingsfasen fastholdt sin filosofi og sit strategiske koncept.

 

Download vores brochure - GRENKE (PDF, 0.97 MB)