Kontakt os

SALG - Herlev

Telefon: 44 52 88 10

Mail: service.koebenhavnanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

SALG - Aarhus

Telefon: 44 52 88 30

Mail: service.aarhusanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk 

SALG - Odense

Telefon: 44 52 88 40

Mail: service.odenseanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

SALG - Køge

Telefon: 80 71 94 00

Mail : service.kogeanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk


ADMINISTRATION
Alle henvendelser vedr. eksisterende aftaler eller spørgsmål til din faktura bedes sendt skriftligt sammen med dit aftalenummer.
Mail: adminanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

 
 

GRENKE Magasin

Modtag vores GRENKE Magasin 2 gange årligt med berigende artikler, seminarer og tips om muligheder for leasing som alternativ til investering i it-udstyr. Vi ønsker at være din finansielle partner og vil klæde dig godt på til alle faser af virksomhedens udvikling. Vores løsninger er individuelle og skræddersyes den enkeltes behov. Der er derfor masser af inspiration at hente.

 

Vil du læse det seneste GRENKE Magasin?

Ønsker du at modtage vores seneste GRENKE Magasin kan det rekvireres hos GRENKE Danmark, Marketing på marketinganti spam bot@grenkeanti spam bot.dk såfremt det stadig er aktuelt og tilgængeligt.

 

Generel information om GRENKE Magasinet

Gengivelse af bladets artikler og fotos eller dele heraf er kun tilladt med kildeangivelse og godkendelse af GRENKELEASING ApS. Erhvervsmæssig gengivelse af bladets annoncer er ikke tilladt. GRENKELEASING ApS påtager sig intet ansvar for fejl i produkttekster, priser fra leverandører samt manuskripter, fotos.

 

Ønsker du at afmelde GRENKE Magasin og/eller generel reklame?

Du kan til enhver til afmelde dig. Du bedes du sende en e-mail til marketinganti spam bot@grenkeanti spam bot.dk eller kontakte os telefonisk på 44528810

 

Tilmeld dig GRENKE Magasin - udfyld formularen herunder:

 
Formulardaten

Hvis du på noget tidspunkt ønsker at stoppe med at modtage GRENKE elektroniske nyhedsbrev fra os, er det muligt at afmelde det i nyhedsbrevet.