Få et leasingtilbud

 

GRENKE Magasin

 

GRENKE online

 
 

Kontakt os

SALG - Herlev

+45  44 52 88 00

 service.koebenhavnanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

SALG - Aarhus

+45 44 52 88 30

 service.aarhusanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk 

SALG - Odense

+45 44 52 88 40

service.odenseanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

SALG - Køge

+45 80 71 94 00

 service.kogeanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk


ADMINISTRATION 
adminanti spam bot@grenkeanti spam bot.dk

Telefontid: kl. 9-15

+45 44 52 88 10

 

Kære kunder og partnere,

eSignature er en milepæl inden for Leasing. Det har aldrig tidligere været så enkelt for vores kunder og partnere at skrive under på GRENKE-aftaler. Og det helt uden kuglepen. I stedet bruger man smartphonen, mens man er på farten. Bag enhver forbedring, der letter arbejdet, gemmer der sig et engageret team. Jeg vil gerne i dag i nedenstående artikel præsentere to personer, der har gennemført projektet eSignature.

 

God fornøjelse med læsningen -  Nick Hallager

 
Christian Hesse og Magdalena Gasser

Takket være eSignature er leasingaftalen nu hurtigere klar end nogensinde.

 

Et røgfyldt advokatkontor, herrer med grå hår, monokler og høje hatte ved et tungt egetræskrivebord. Voks, segl og fjerdpenne - de tider, hvor en kontraktafslutning lignede en hel ceremoni er forlængst forbi. Men det omstændige, tidsrøvende dokumentarbejde er der stadig. Det forekommer stadig, at papirbilagene bliver sendt frem og tilbage mellem parterne med posten. Men også det er snart en saga blot: Takket være digitale hjælpemidler foregår det alt sammen hurtigere og mere komfortabelt end nogensinde - i hvert fald for kunder og forhandlere, der bruger GRENKE som leasingpartner.

 

"Kunderådgivning om morgenen, og pengene på kontoen om eftermiddagen - det er ikke længere utopi, det er allerede realiteten for vores partnere", fortæller Magdalena Gasser, business-projektleder for eSignature. Hun peger her på, hvor enkelt det i dag er at underskrive en leasingaftale uden overflødigt papirnusseri: "Takket være den digitale signatur, en ny og gratis onlineservice for vores salgspartnere og kunder til digital underskrift på leasingaftaler". Det reducerer det administrative arbejde og fremskynder færdiggørelsen betydeligt. Og da formularen først kan skrives under efter indtastningen af en adgangskode, der bliver sendt med mobiltelefon, er systemet meget sikkert. GRENKE er en af de første leasingselskaber med eSignature-service. "Vores team har arbejdet på højtryk for at realisere projektet. Og nu kan man ordne det hele online fra A til Z",  forklarer Christian Hesse, der var it-ansvarlig på projektet. Det er derfor fremadrettet ikke nødvendigt, at forhandlerne printer dokumenterne ud og sender dem pr. post. Kunden får afslutningsvis de færdige papirer tilsendt digitalt, og kan nu også se dem på sin GRENKE-kundeportal - det kan ikke være mere bekvemt og hurtigt.

 

eSignature er en revolution inden for leasing. Som Magdalena Gasser understreger: "Vi arbejder hele tiden på at skabe mere værdi for vores kunder og partnere. Og nu lancerer vi netop denne fordel, dette plus i vores service. Det at kunne få en færdig kontrakt så hurtigt rent digitalt, det er en revolution". Med denne fremtidens forretningsprocedure bliver der lagt afgørende vægt på fleksibilitet: "Vores forretningspartnere og kunder fået valget. Det er helt op til dem, om de vil afslutte leasingaftaler undervejs over smartphonen, hjemmefra eller helst på kontoret. Alt, hvad de behøver, er en netforbindelse", understreger Christian Hesse. Lige meget hvor brugeren befinder sig, kan vedkommende på den måde være sikker på maksimal brugervenlighed. Alt i alt en gennemført intelligent løsning for digital kontraktslutning - det havde de monokelbærende herrer aldrig drømt om.